Postersprints rakastaa trendikästä ja kohtuuhintaista seinätaidetta. Työskentelemme yhteistyössä erimaalaisten taidokkaiden graafikkojen, valokuvaajien ja kuvittajien kanssa. Olemme luoneet yhdessä ainutlaatuisen valikoiman huippulaatuisia julisteita. Ruotsalainen Postersprints-yhtiö tarjoaa painokuvia asiakkaille yli 30 maassa. Useimpia julisteitamme myydään yksinomaan meidän verkkokaupassamme.

Julisteemme painatetaan korkealaatuiselle ja pinnoittamattomalle mattapaperille, jonka neliömassa on 200 g/m². Mattapaperin pinta on sileä ja heijastamaton, ja paperin paksuus luo laadukkaan tunteen. Kaikki julisteet (kokoja 13 x 18 cm ja 21 x 30 cm lukuun ottamatta) toimitetaan rullattuina kartonkiputkissa, mikä takaa parhaan mahdollisen suojan toimituksen aikana. Postersprints tarjoaa myös laajan valikoiman pieniä ja suuria kehyksiä. Kehysten kokovaihtoehdot ovat 13 x 18 cm, 21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 40 x 50 cm, 50 x 50 cm, 50 x 70 cm, 61 x 91 cm ja 70 x 100 cm. Puukehykset ovat saatavilla mustina, valkoisina ja käsittelemättömän tammen värisinä. Metallikehykset ovat saatavilla kullan-, kuparin- ja hopeanvärisinä. Kehyksemme sisältävät akryylilasia (peilikirkasta pleksilasia), jonka ansiosta ne ovat keveitä ja särkymättömiä.

Oletko vaikuttaja?

Työskentelemme mielellämme yhteistyössä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa. Lähetä yhteystietosi ja linkit sosiaalisen median kanaviisi osoitteeseen pr@postersprints.com, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Luotko ainutlaatuisia designjulisteita?

Oletko luonut julisteen, joka sopisi Postersprintsin valikoimaan? Työskentelemme mielellämme yhteistyössä uusien taidokkaiden graafikkojen, valokuvaajien ja kuvittajien kanssa. Lähetä yhteystietosi osoitteeseen artwork@postersprints.com, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Jos tarvitset mediakuvia tai muuta materiaalia, lähetä sähköpostia osoitteeseen pr@postersprints.com. Jos aiot käyttää kuviamme, käytä linkkejä tai tunnisteita lähdeviitteinä. Napsauta tästä ladataksesi logomme EPS-, JPEG- tai PNG-muodossa.

DUVI GROUP AB
YRITYKSEN REKISTERINUMERO: 556850-8997
info@postersprints.com
+46 40 622 94 85

Postiosoite:
Postersprints
Box 4507
203 20 Malmö

Vierailuosoite:
Stortorget 29
211 34 Malmö, SWEDEN

HUOMAUTUS: palautettavia tuotteita ei pidä lähettää yllä oleviin osoitteisiin.